PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Pupillen van Hercules ’03 tegen Jan van Weert en Swenitbold

Zondag 25 november hebben de instap en pupillen 1 en 2 turnsters van turnvereniging Hercules '03 een oefenwedstrijd mogen turnen tegen Gymnastiek -vereniging Jan van Weert en Swentibold.

Eerste plek

Voor Jikke Lennaerts was dit haar eerste wedstrijd buiten de deur. De wedstrijd werd namelijk gehouden in de gloednieuwe turnhal in Weert. Jikke liet zien haar zenuwen onder controle te kunnen houden. Ze deed het erg goed op alle vier de toestellen en eindigde verrassend op de eerste plek. Bij de pupillen 1 werd Nika van den Heuvel eerste en liet ze zien klaar te zijn voor de plaatsings- wedstrijden begin december.

Foutje…

Kai Hermans turnde drie goede toestellen, maar begon bij de balk per ongeluk aan de verkeerde kant. Dit loste ze op door er vanaf te springen en opnieuw te beginnen. Slim toch? Ook Bo Dings turnde goede toestellen. Op de vloer lukte het helaas niet helemaal.

Super oefening

De meiden van de pupillen 2 turnden allemaal prachtige vloeroefeningen. Er werden mooie series gesprongen en tijdens de spagaatsprongen werd er hard aan de benen getrokken. De balk was voor Sofie Sonnemans, Lotte Smeets, Laure Maessen en Maartje Killaars even geen 'turnvriend'. Natalia Smeets daarentegen had een super oefening en werd knap tweede. Alle meiden hebben goed geturnd en weten waar ze nog punten kunnen verdienen bij een volgende wedstrijd.

Soep-Tijd!

Soep-Tijd is er weer en iedereen is welkom! Elke tweede zondag van de maand is er Soep-Tijd! in Offenbeckerhof (15:30u-17:30u). Net zoals in de zomermaand worden er op zondagmiddag 9 december weer twee verschillende soorten soepen geserveerd: 1 mét vlees en 1 zónder vlees. Naast het soep eten en een kopje koffie, is er ook mogelijkheid tot het doen van spelletjes.

Onder de mensen

Wil je ook graag onder de mensen zijn? En vind je het leuk om mensen uit je wijk te ontmoeten? Je bent hartelijk welkom, ook de kinderen. Voor meer informatie kun je mailen naar alice.gort@kernoffenbeek.nl


Adres Offenbeckerhof: Amerslosestraat 1, Reuver.

Zesde plantdag burgerbos op zondag 2 december 2018

De stichting Burgerbos houdt op zondag 2 december om 10.30 uur voor de zesde keer haar plantdag. Deze plantdag stond eerder op 4 november op de agenda, maar kon toen niet door gaan omdat de bomen als gevolg van de lange zomer nog niet klaar waren voor de verhuizing. Het burgerbos ligt in het beschermde buurtschap Ronkenstein.

Iets te vieren of te gedenken?

Het idee is om een bos te laten ontstaan met alleen maar bomen met een bijzondere betekenis. Iedereen kan een boom planten om een bijzondere gebeurtenis te vieren. Als je ook een boom wil kopen voor de voorjaarsplantdag op zondag 10 maart 2019 kan je voor een bestelformulier terecht op de website www.burgerbos.nl.

Juul Franssen genomineerd voor Sportvrouw van Limburg 2018

Dit jaar worden de beste Limburgse sporters van 2018 wederom onderscheiden met de Provinciale Sportprijs Limburg tijdens de Go for Gold Sportprijs Limburg bijeenkomst.

Juul Franssen

De genomineerden zijn door de vakjury bepaald. En jij kan Juul helpen door ook jouw stem uit te brengen! De winnaars worden op maandagavond 17 december 2018 bekend gemaakt.

Stemmen kan op www.sportprijslimburg.nl

Fotobron: Danielle Lormans, Alice Gort-Switynk en Juul Franssen

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: