PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Winnaars Events4you - I LOVE 90'S Kaarten

Deze week stond er een winactie op de Facebook en Instagram van Puik. Je kon namelijk twee keer twee kaarten winnen voor I LOVE 90’S op vrijdag 5 april!

De winnaars

We hebben veel leuke reacties mogen ontvangen, dankjewel daarvoor! Uiteindelijk hebben we deze twee gekozen

als winnaars:


-Sergé van den Kerkhoff

-Evie Moors


Gefeliciteerd jullie winnen allebei twee kaartjes voor de I LOVE 90'S!

Heel veel plezier namens het PUIK team!

Nieuwe winactie!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! We mogen namelijk ook 2 x 2 kaarten weggeven voor Fout maar Goud en een Meet en Greet met Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai) op zaterdag 6 april! Wat moet je doen? Tag ’n vriend of vriendin op ons Events4you, Fout maar Goud Facebook of Instagram bericht en maak kans!


-De winnaar wordt woensdag 3 april bekend gemaakt -

De ieërste halfvaste buffetmei-zing aovend

Onder de vlag van Vastelaovesvereiniging de Windjbuujels wordt komende zaterdag 30 maart de ieërste halfvaste buffet mei-zing aovend georganiseerd.

Hoog meezing gehalte

De opzet is om inwoners uit eigen dorp, onder begeleiding van het Reuverse orkest Thei en Joop, live liedjes te laten zingen. De liedjes zijn dusdanig gekozen dat vrijwel iedereen uit volle borst mee kan zingen, hetgeen natuurlijk ook de bedoeling is. Het zingen gaat gebeuren in drie blokken van ongeveer een half uur, waarbij het iedere keer een verrassing is wie, welk liedje gaat zingen. Daarnaast spelen Thei en Joop in de tussenliggende tijd herkenbare liedjes die voor meezingen garant staan. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om je deze avond spontaan aan te melden, zodat je onder begeleiding van genoemd orkest je eigen favoriete nummer kunt zingen. Kortom, een avond met een hoog meezing gehalte en een unieke sfeer. Iedereen is aanstaande zaterdag welkom bij café De Paerssjtal, aanvang 20.00 uur. De entree is gratis.

Voorjaar in het Jaomerdal

Het prachtige natuurgebied Jaomerdal en de abdij Uhlingsheide liggen beide op het hoogterras op de grens tussen Tegelen en Venlo. Het is een gebied met een rijke historie en boordevol legendes. De natuur die we er nu zien is grotendeels door menselijke activiteit gevormd, van de grafheuvels van de Kelten tot de kleiafgravingen van de laatste eeuwen.

Voorjaarsexcursie

Wat Westmalle en Ambiorix met het gebied te maken hebben horen we van onze gids, Dré Crommentuijn. IVN De Steilrand nodigt u uit voor een voorjaarsexcursie door dit gebied van Limburgs Landschap op zondag 7 april 2019. We vertrekken om 10.00 uur bij de abdij Uhlingsheide aan de Uhlingsheide 1 in Tegelen. (In het programma staat abusievelijk een andere startplek vermeld) Deelname is geheel gratis. Meer info vindt u op onze website www.ivn.nl/afdeling/de-steilrand

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: