PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Reuverse Vrienden van de Koning

Hoezee, hoezee, hoezee! Onze Koning Willem-Alexander viert zijn 52e verjaardag. En dat willen de Reuverse vrienden van de Koning natuurlijk graag weer met alle inwoners tijdens Koningsdag op de markt in Reuver vieren. Om 14.30 start het programma!

Van tent tot springkussens en brandweerauto

Zoals gebruikelijk wordt het marktplein in Reuver met een grote tent, statafels, banken en tafels, diverse marktkramen (van de vrijdagmarkt) omgetoverd tot gezellige feestlocatie. Voor de kinderen zijn er weer springkussens, de grote blusauto van Brandweer Reuver en brengt de Poppendokter een bezoek. Bij de poppendokter kunnen de kinderen hun knuffel of pop laten controleren en wie weet kan de Poppendokter een pleistertje plakken en zorgen voor beterschap.

Muziek

Een Koningsfeest zonder muziek bestaat niet. Wedereom is joekskepelbend Wa’n Brass gestrikt. Deze toppers zorgen zoals we weten voor de juiste muzikale Oranje 'boost'. Daarnaast draait de Koningsdag dj muziek voor alle doelgroepen. Maar er is meer; zowel qua verteer als vertier in de tent of op het ingerichte terras. Als je niets gepland hebt, breng dan een bezoek aan het door de Reuverse Vrienden van de Koning georganiseerde marktfeest, geschikt voor jong en oud. Ook namens Koningin Maximá alvast dank voor je bezoek.


- advertentie -

www.herbergdebos.nl


CULTUUR EN INDUSTRIE SMELTEN SAMEN IN OUDE METAALGIETERIJ

ticketverkoop nieuwe productie PUUR Theater van start

All-over-experience

Dat de energieke jeugdvereniging voor haar producties nooit een dertien-in-een-dozijn-locatie kiest, bewees PUUR Theater afgelopen jaar met de unieke antieke spiegeltent die voor de musical Pinokkio op de markt in Reuver werd opgesteld. Voor de nieuwe productie ‘Schaduwspel’ koos de club wederom voor een pand waarbij volgens de voorzitter ‘de bezoeker een all-over-experience' kan verwachten. In De Gieterij, de voormalige metaalgieterij Metaco, worden op 22 en 23 juni de voorstellingen van de door de leden zelfbedachte productie opgevoerd. De ticketverkoop is inmiddels gestart, er is een beperkt aantal plaatsen per voorstelling. Info en tickets via www.puurtheaterreuver.nl/schaduwspel

Koningsdag op markt in Beesel

Zaterdag 27 april kunnen alle in Beesel woonachtige basisschoolkinderen weer gaan genieten van een super feestelijke Koningsdag op de markt in Beesel.

Activiteiten

De organisatie van deze dag is als vanouds in handen van SJAB met weer volop leuke, lekkere en gezellige activiteiten zoals natuurlijk een feestelijke fietstocht voor de kinderen van Groep 1 tm 4. Voor alle kinderen wordt een spelencircus geboden met voor elk wat wils zoals het Koninklijk Kampioenschap Broekhangen. Ook maken we met z’n allen het grootste schilderij van Beesel…genaamd “de Drakenwacht”. Schilder je mee?

En natuurlijk ook dit jaar weer genieten van een heerlijke zelf versierde fruitsnack.

Het programma

Het programma start om 13.00 uur vanaf de Markt. Om 13.10 uur vertrekt de Fietsparade voor een feestelijk rondje door het centrum van Beesel. Let op: voor deze fietstocht mag je je fiets, step of skelter versieren zo mooi als je maar kunt. De eigenaren van de drie mooiste exemplaren worden beloond met een leuk prijsje. Aansluitend gaan alle kinderen in groepjes deelnemen aan de activiteiten waarna om 16.15 uur de kinderen hun meegebracht spulletjes kunnen aanbieden op de Kinder Vrijmarkt. De terrasjes zijn geopend dus kom gezellig kijken!

Aanmelden

De Beeselse schoolkinderen kunnen zich nog aanmelden tot en met uiterlijk donderdag 17 april via SJAB.nl. Ook de schooljeugd van de 2de klas Middelbare school (of hoger) roept de organisatie op zich op te geven om ons te komen helpen bij de begeleiding van de activiteiten en groepen. Bij onverhoopt slecht weer wordt gekeken of de viering van Koningsdag elders wordt gevierd. Dit zal kenbaar gemaakt worden bij Eetcafé de Troubadour en via Social Media.

- advertentie -

www.thielco.nl

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: