PUIK VERHAAL

Bouwstart 56 appartementen Oppe Brik

In september 2019 start de bouw van twee appartementencomplexen in Offenbeek – Reuver. Deze appartementen maken deel uit van het nieuwbouwproject Oppe Brik dat woningcorporatie WoonGoed 2-Duizend in samenwerking met gemeente Beesel verwezenlijkt. Elk gebouw bevat 28 huurwoningen, geschikt voor één- of tweepersoons huishoudens. De toekomstige huurders van deze energiezuinige appartementen kunnen naar verwachting eind 2020 hun intrek nemen.

De toekomstige bewoners

De nieuwe sociale huurappartementen op Oppe Brik zijn bedoeld voor mensen die géén recht op huurtoeslag hebben. WoonGoed 2-Duizend creëert op deze manier aanbod voor een groep huurders waarvoor momenteel weinig woningen beschikbaar zijn. De huurprijs ligt daarmee hoger dan de huurprijs van de eerder opgeleverde appartementen.

De toekomstige huurders van deze
energiezuinige appartementen kunnen
naar verwachting eind 2020 hun intrek
nemen.

De woningen: energiezuinig & comfortabel

Wat de woningen wél met elkaar gemeen hebben, is dat ze extreem duurzaam zijn. Het betreft namelijk zogenaamde ‘Nul-op-de-meter’-woningen (NOM). Door goede isolaties en slimme installaties is het energieverbruik laag en het binnenklimaat comfortabel. Bij ‘normale bewoning’ wordt het energieverbruik vrijwel geheel gedekt door de energie die het grote aantal zonnepanelen op het dak van het complex opwekt.


Verder is in het ontwerp van de appartementen gezorgd voor levensloopbestendigheid. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoons huishoudens en bieden een prettig woonoppervlak. Daarnaast is elk complex voorzien van een eigen parkeerkelder waar de toekomstige bewoners hun auto kwijt kunnen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer weten over deze appartementen of wil je op de hoogte blijven van de bouw? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Dan krijg je maandelijks een e-mail van WoonGoed 2-Duizend met daarin het laatste nieuws.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze appartementen kijk je op www.woongoed2-d.nl of neem contact op met WoonGoed 2-Duizend via: 077 476 77 77.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: