PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Covebo Reuver wenst iedereen een puike vakantie

De huidige arbeidsmarkt vraagt om nieuwe oplossingen en meer flexibiliteit. Bedrijven vragen om maatwerk, om zo volledig flexibele beschikbaar- én beheersbaarheid van de factor arbeid mogelijk te maken. Covebo maakt dit mogelijk.

Patiëtenpanel

Hiernaast krijgt de Nederlandse arbeidsmarkt te maken met een groeiende uitstroom van ervaren oudere werknemers zorgt ervoor dat de vraag naar onze dienst zal toenemen. De factor arbeid gaat in ons geval áltijd over mensen. Zowel voor opdrachtgevers, woningverhuurders als medewerkers wil Covebo een ‘goede bekende’ zijn. Covebo is daarom altijd nadrukkelijk aanwezig in de regionale en lokale samenleving rondom de vestigingen.

Duidelijke stem

Graag bedanken zij alle medewerkers voor hun inzet dit jaar! Daarnaast wensen ze iedereen een fijne en zonnige zomervakantie!

Honderdjarige in honderdste Puik

In een van de voorgaande uitgaven hebben we een oproep gedaan voor een foto van honderdjarige inwoners in het ‘Land van Puik’, als ludieke tegenhanger van de 100e Puik van deze week.

Vanuit de familie van mevrouw M. Niesen-Pouls (beter bekend onder de naam Maria van Pouls) ontvingen we een prachtige foto. Maria beoogd 4 oktober 100 jaar te worden en zal dan zeker bezoek ontvangen van de nieuwe burgemeester.


- advertentie -

www.wijo-reuver.nl


Stem Lijst 3 – Ruiverpedia

De Europese verkiezingen zijn inmiddels al lang achter de rug, maar onze lijst 3 van Ruiverpedia wordt steeds actiever.

De 3e editie

Op zaterdag 5 oktober wordt de 3e editite van deze inmiddels bekende dorpskwis gehouden. De inschrijving is enige tijd geleden geopend. Op dit moment zijn er 21 teams, die hebben aangegeven een gooi te willen doen naar de eindzege. De eerste twee edities van Ruiverpedia waren erg succesvol en na betreffende avond werd er nog wekenlang nagepraat over de opdrachten en de gezelligheid in teamverband.


Benieuwd naar de teams tot nu toe?

Een spektakel

De vragen en opdrachten zijn zo goed als klaar en de organisatie heeft er zin in. Voorzitter Herbert van Leipsig: “Een ding is zeker, het belooft weer een spektakel te worden. We zijn er van overtuigd dat het weer een bijzondere avond wordt waarin het hele dorp betrokken wordt.”

Ook mee doen?

Wil je ook graag mee doen? Formeer dan een team en meld je aan. Het advies is deel te nemen met een team van 10-15 personen met een mix van jongeren en ouderen. Ideaal dus voor verenigingen of families om samen met opa en oma, ooms en tantes, neven en nichten een avond samen deze uitdaging aan te gaan.


Inschrijven kun je doen op www.ruiverpedia.nl


Heb je nog vragen, stuur ons dan een mail naar info@ruiverpedia.nl

1000e aanbieder Repair Café Reuver

Het Repair Café Reuver draait al sinds juli 2016 op volle toeren met deskundige vrijwilligers die tegen een vrijwillige bijdrage uw kapotte Senseo, strijkijzer, stofzuiger kunnen repareren. En dat niet alleen: ook uw fiets, naaimachine audioapparatuur en diverse elektrische apparatuur (zoals huishoudelijke apparaten, computers en geluidsapparatuur)!

3e verjaardag

Zaterdag 13 juli werd de 3de verjaardag van het Repair Café Reuver gevierd, klanten die materialen ter reparatie aanboden werden getrakteerd op koffie en vlaai. Als kers op de taart werd ook het 1000e artikel ter reparatie aangeboden. Deze gelegenheid wilden de vrijwilligers niet zomaar voorbij laten. Mevrouw Mia Lenssen bracht haar antieke klok voor reparatie en dit bleek het 1000e artikel te zijn. Oprichter en vrijwilliger van het eerste uur, Wiel Weijers, feliciteerde mevrouw Lenssen met een bloemetje voor dit bijzondere feit.

Weggooien? Mooi niet!

Het Repair Café Reuver is iedere 2de zaterdag van de maand in Bibliotheek Reuver van 10.00 - 13.00 uur. Onze vrijwilligers zijn zeer inventief en creatief. Zij kunnen ook uw, soms dierbare, kapotte spullen die al zo lang op zolder liggen voor u nakijken. Repareren is vaker mogelijk dan u denkt. Kom eens langs. U bent van harte welkom!

Fotobron: Covebo & Repair Cafe Reuver

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: