PUIK VERHAAL

Een zomeruitdaging voor sporters met een zomerstop

TC Ruiver biedt deze zomer tennis voor voetballers, volleyballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

Kennis maken met de tennissport

De zomerchallenge is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de tennisport en TC Ruiver. Bevalt de zomerchallenge of denk je er al wat langer over na om te gaan tennissen? Met 6 verlichte banen, moderne kleedkamers, een verzorgd tennispark en een gezellige bar en terras én enthousiaste leden, is TC Ruiver trots op het clubje aan de Welkensvenweg. De club draait volledig op vrijwilligers. Als nieuw lid wordt je echter het 1e jaar vrijgesteld van vrijwilligerswerk om je zo te kunnen focussen op het onder de knie krijgen van het tennissen

Talent

Heb je al eens gedacht aan tennislessen? De ervaren trainer leert je graag de beginselen waarna jij je talent kunnen laten zien op de vele (informele) en leuke toernooitjes die de club organiseert Tevens een leuke manier om een tennismaatje te leren kennen.

Shuffle-avond

De laatste dinsdag van de maand staat onze shuffle-avond gepland waarbij ook niet-leden uitgenodigd zijn om een balletje te slaan. We starten de avond om 19.00 uur en sluiten af met een drankje aan de bar. Aanmelden is niet nodig, Heb je interesse kom dan gewoon naar de tennisclub.

De Zomerchallenge

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juli, augustus en september 2019 waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Wil je deelnemen schrijft je dan snel in! De kosten voor het abonnement zijn €35,-. Op zondag 8 september 2019 vindt er een afsluitend ontbijttoernooi plaats waaraan kosteloos kan worden deelgenomen. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@tc-ruiver.nl

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: