PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Legends of Rock Tribute festival

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september a.s. vindt de eerste editie van LEGENDS of ROCK Tribute Festival - Open Air plaats op het terrein van Manege HSV De Paardenvriend in Reuver. Het belooft een waar ROCK spektakel te worden met op de vrijdag een MONSTERS OF ROCK en op zaterdag 14 september wordt het mega-podium bemand door internationale No.1 tributebands.

Programma

Op vrijdag zul je ondere andere rockmuziek horen van Metallica, Iron Maiden en Ozzy Osbourne en op zaterdag kun je genieten van nummers van Guns N' Roses, MUSE, Queen. Voor het volledige programma klik je op de buttons: Programma 13 september en Programma 14 september.

Locatie

Het festivalterrein bij HSV De Paardenvriend, Bergerhofweg 2 in Reuver, is vrijdag 13 september geopend van 19.00 uur tot 01.00 uur. Op zaterdag wordt het terrein weer geopend van 13.30 uur tot 01.00 uur.

Tickets en prijzen

  • Tickets vrijdag 13 september: voorverkoop € 20,- / dagkassa € 25,-
  • Tickets zaterdag 14 september: voorverkoop € 25,- / dagkassa € 30,-
  • Combi-ticket: € 40,- (geldig op beide dagen)


Fysieke voorverkoopadressen: - Sound Venlo, Parade 66 in Venlo - Bruna Reuver, Rijksweg 36b in Reuver

(Alle prijzen zijn excl. servicekosten.)

Maak kennis met judo (Open Dag)

...en stap net als Juul Franssen bij Judoclub Reuver voor het eerst op de mat. 14 September kan iedereen kennismaken met de Judo Sport.

Goede conditie en een gezond en sterk lichaam

Sinds 1970 verzorgt Judo Club Reuver wekelijks judotrainingen voor jong en oud. Onder deskundige leiding van gediplomeerde judoleraren wordt op zowel recreatief als op wedstrijdniveau judo lesgegeven. Door judo te beoefenen bouw je een goede conditie en een gezond en sterk lichaam op. Maar om judo te beoefenen hoef je niet beresterk te zijn. Tijdens de judolessen leer je niet alleen judotechnieken, maar word je ook geleerd hoe je op een slimme manier je eigen kracht – maar ook die van je tegenstander – kunt gebruiken!

Opvoedkundige waarden

De opvoedkundige waarden van judo zijn alom bekend. Bij Judoclub Reuver hebben ze respect hoog in het vaandel staan en dit wordt op spelenderwijs in de lessen aangeleerd. Leren door te stoeien met elkaar. Tijdens de judolessen besteden zij behalve het aanleren van judotechnieken veel aandacht aan de basis judowaarden: respect, zelfvertrouwen, (zelf)beheersing, weerbaarheid, discipline, samenwerken en het allerbelangrijkste: plezier in het bewegen.

Zelf uitproberen

Wil je dit zelf eens uitproberen? Je bent welkom op zaterdag 14 september op de judomat in de dojo (oefenzaal) aan de Lindelaan 1 in Offenbeek (gymzaal naast basisschool De Meander). De Judoclub heeft diverse judopakken klaar liggen, maar neem voor de zekerheid een ruim zittend jogging/trainingspak, zonder knopen en ritssluiting.

Lestijden en meer informatie

Ben je enthousiast geworden na deze open dag? Dit zijn de lestijden per leeftijdscategorie:

leeftijd 4 – 6 jaar van 9:00 – 9:45 uur.

leeftijd 6 – 8 jaar van 9:45 – 10:45 uur.

leeftijd 8 – 10 jaar van 10:45 – 11:45 uur.

leeftijd 11 – 16 jaar van 12:00 – 13:00 uur.

leeftijd vanaf 16 jaar van 13:00 – 14:30 uur.


Voor meer informatie zie de website.

Fotobron: Legends of Rock en Judoclub Reuver

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: