PUIK VASTELAOVEND

VASTELAOVEND
Bacchus Ruiver Nick I (Wijnands)

Ik ben Nick Wijnands, 21 jaar oud en ik werk in het weekend bij Tommy Hilfiger in het Designer Outlet Roermond. Ik studeer Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys in Eindhoven. Mijn hobby’s zijn voetballen en gezellig 'n biertje drinken met mijn vrienden.

**Meer info, klik op Hoogheden 2020**

Thijmen I (Smeets) Jeugdprins van carnavalsvereniging de Drake

Ik ben Thijmen Smeets en ik ben 13 jaar. Ik zit op Broekhin Roermond op school, daar zit ik in het tweede jaar van VMBO-T. Ik voetbal al sinds mijn 6e en ben dit jaar ook begonnen met tennissen. Daarnaast speel ik graag een spelletje Fifa op de playstation en vind ik het leuk om met mijn vrienden te chillen. Mijn adjudant is Tren Reijnders, we zijn al vanaf de basisschool vrienden.

**Meer info, klik op Hoogheden 2020**

Lissy I (Bremmers) Jeugdprinses van Windjbuujels' Jeug

Ik ben Lissy Bremmers, 15 jaar, 4e jaars aan het Grescollege. Fanatieke spelverdeler in het volleybalteam meisjes B2 van Revoc/VCB, iedere vrijdagavond gezelligheid bij de Sherpa’s van scouting Lambertus en dansgarde van WBJ.

Op de zondag wat bijverdienen in de bediening van de Lommerbergen.

**Meer info, klik op Hoogheden 2020**

image

Team PuikLokaal wenst alle Vastelaovesvierders en alle Hoogheden in het bijzonder, een fantastische tijd en een puike Carnaval toe. Middels een klik op bovenstaande afbeelding krijg je een overzicht van alle voorgangers in Beesel, Offenbeek en Reuver.

Sjterzittinge Vastelaovesvereiniging

de Windjbuujels

Komend weekeinde, 24 en 25 januari, staan de Sjterzittinge bij de Windjbuujels op het programma. In zalencentrum de Schakel vindt op vrijdag de buutte-avond plaats, de dag er na de reguliere Sjterzitting. Vorige week was er al een mooie terugblik in Puik over de rijke historie van de Reuverse Sjterzittinge.


Er zijn nog kaarten beschikbaar, hiervoor kun je op navolgende link klikken http://www.windjbuujels.nl/etickets/ waar je je entreebewijs kunt bestellen. Voor het prinselijk trio zijn dit de laatste officiële plichtplegingen alvorens ze aftreden om plek te maken voor hun opvolgers.


Fotobron: Frank Stevens


- Advertentie -

www.snsbank.nl- Advertentie -

www.penve.nl


Prins Roel I en adjudanten Hein en Roel nodigen jullie uit

Nog enkele dagen en ons carnavalsjaar als trio 2019 zit erop! De nieuwe Prins staat te popelen om de scepter van mij over te nemen. En zo hoort het ook! We gunnen de nieuwe Prins en zijn adjudanten net zo’n geweldig jaar als dat wij hebben mogen beleven. Maar dat neemt niet weg dat we het nog lang niet moe zijn! Voor ons kan het niet lang genoeg duren. Prins van de Windjbuujels ben je maar een keer in je leven en daar moet je zo lang mogelijk van genieten! Maar aan alles komt een einde en zo ook aan ons waanzinnig tof jaar als Windjbuujel trio 2019.


Maar voordat we toetreden tot het illustere gezelschap van de Eks-Prinse Sociëteit (EPS) dan wel de Aad Adjudante Delegasie (AAD), waar we ongetwijfeld ook een geweldige tijd gaan beleven, willen we alle Carnavalvierende Windjbuujelinnekes en Windjbuujels bedanken.

Bedanken voor een prachtig jaar waar wij, samen met onze partners, ontzettend van hebben genoten. Wij realiseren ons maar al te goed dat wij dit mede aan jullie te danken hebben. Zonder al de joekskapellen, carnavalsgezelschappen, optochtgangers en andere liefhebbers is het immers lastig om een feestje te bouwen. Als je van ons dorp Prins of adjudant mag zijn, kun je alleen maar trots en dankbaar zijn!


Zondag 2 februari worden we in café-zaal Rockenstein ontdaan van alle versierselen en worden we onderdeel van de EPS of AAD, het zogenaamde ‘opnimme’. De zaal gaat om 14.30 uur open voor alle gasten. We vinden het ontzettend leuk als jullie hier bij zijn om samen met ons herinneringen te delen en nog een laatste keer te genieten van een feestvierend Windjbuujelriek.


Vastelaovend 2019 hebben wij in ons hart gesloten en wat je in je hart bewaart, dat raak je nooit meer kwijt.


Deze vleeger geit op!


Bijna eks-Prins Roel I en zijn adjudanten Hein en Roel

Jouw Carnavalstraditie in Puik

Het vieren van Carnaval is een feest van tradities. Hierover gaat Puik de komende weken natuurlijk berichten, o.a. op deze pagina. Graag willen we naast de berichten van de verenigingen ook leuke verhalen publiceren over bijzondere tradities die vaak al jarenlang stand houden. Doe je elk jaar (met vrienden) mee aan een optocht. Ga je ieder jaar naar de receptie van de Prins. Heeft jouw joekskapel een bijzonder verleden of ga je samen met je hele familie op pad.

Laat het Puik weten en we nemen je verhaal mee op onze Carnavalspagina, natuurlijk voorzien van een bijpassende foto. Mocht je hierover nog vragen hebben, mail of bel ons gerust. Is het duidelijk en heb je een traditie die je wil delen met onze lezers, mail die dan naar redactie@puiklokaal.nl . En om het makkelijk te houden, graag je tekst in het Nederlands, zodat het voor iedereen leesbaar is.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: