PUIK GEMEENTE INFO

GEMEENTE INFO

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van de Gemeente Beesel, handige tips van het samenlevingsloket en u vindt er de meest actuele data uit de afvalkalender. 

Tijdelijke stop inzameling oud papier, oud ijzer en KCA

In verband met de Corona-crisis is er in de gemeente Beesel in ieder geval tot 1 juni a.s. géén huis-aan-huisinzameling van oud papier en oud ijzer. Ook is er geen standplaatsinzameling van klein chemisch afval. Wij vragen u dringend géén oud papier of oud ijzer aan de weg te zetten. Ziet u uw buren of buurt toch oud papier of oud ijzer aan de weg zetten? Bel dan even aan en informeer ze over de tijdelijke stop. Misschien hebben zij onze informatie hierover gemist. Helaas kan de gemeente Beesel geen oud papier of oud ijzer ophalen dat toch buiten staat.

Afvalkalender

Milieupark Het milieupark heeft tot minimaal 1 juni 2020 gewijzigde openingstijden: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 -16.00 uur voor gratis afval. Woensdag van 12.00-17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 12.00 uur voor gratis en betaald afval. Rest- en GFT-afval 13 mei: GFT-afval Restafval zone D (roze)

Publicatie officiële bekendmakingen

De officiële mededelingen van de gemeente worden bekendgemaakt op officielebekendmakingen.nl. Dit is het internetadres van de Gemeenschappelijke Voorziening Officiële Publicaties (GVOP).

Contact

Raadhuisplein 1

5953 AL Reuver

T 077 474 92 92

www.beesel.nl 

info@beesel.nl

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: