PUIK AGENDA

AGENDA

Deze week & volgende week

Weeknummer 45 & 46


Jouw activiteit in de agenda?

Elke week vind je in Puik een overzicht van activiteiten en evenementen die de komende tijd plaatsvinden. Jouw activiteit ook in de agenda? Stuur een e-mail naar redactie@puiklokaal.nl met daarin een korte omschrijving, de datum, tijden, de locatie, eventueel een link naar een website met meer informatie en een foto. Je kunt ook het formulier op onze website invullen.


Iedere woensdag | Spreekuurwerk | Stichting WAO-WIA Belangengroep Reuver-Beesel-Offenbeek e.o.

Helaas hebben we met onmiddellijke ingang ons spreekuur gesloten. Het is in onze ogen voor clienten en spreekuurhouders niet verantwoord met deze Coronadreiging op ons spreekuuradres in Bösdael mensen te ontvangen. We helpen o.a. met aanvragen van WW, WIA en Wajong. Bereiden voor op keuringen, leggen uit wat de rechten en plichten ziijn. Ook als je het er niet mee eens bent. Tot nader bericht zijn we dagelijks van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar onder nummer 06-29530550 voor alle vragen over uitkeringen.


- Advertentie -


Week 45 | Kerkdiensten

Klik op de button 'Kerkdiensten' hieronder voor een overzicht van alle kerkdiensten van Parochie H. Gertrudis, Beesel en Parochie H. Lambertus, Reuver.

Zet alvast in je agenda

Donderdag 5 en 26 november 2020 | Cursus “Omgaan met dementie” voor mantelzorgers

Tijd 19:00-21:00 uur Kosten: geen. Waar: Offenbeckerhof, Amerslosestraat 1 Reuver Aanmelden vóór 1 oktober via Steunpunt Mantelzorg Beesel - Vera Jacobs, 077- 2072168 of via vera.jacobs@beesel.nl o.v.v. naam, adres en telefoonnummer.

Geannuleerd of uitgesteld


Geannuleerd | Alzheimercafé | Reuver

Van september t/m december 2020 zullen er geen maandelijkse caféavonden zijn, vanwege de aangescherpte veiligheidsvoorwaarden. Als er vragen zijn over dementie vindt u veel antwoorden op de internetpagina www.Alzheimer-Nederland.nl


Geannuleerd | Plantdag Burger Bos

Helaas moeten wij de plantdag van 8 november tot nader order uitstellen. Begin oktober was de maximale groepsgrootte bij buitenactiviteiten nog op 40 gesteld. We hebben als bestuur toen gezocht naar mogelijkheden om de plantdag nog aangepast te kunnen laten doorgaan. Sinds 15 oktober werd dat maximum aantal op slechts 4 personen gesteld. Van enige ceremonie, zoals we die gewend zijn bij onze plantdagen, kan dus geen sprake meer zijn.

Ook de gemeente heeft ons bericht, dat het evenement vanwege de afgekondigde landelijke maatregelen niet door mag gaan.

Het bestuur heeft daarom besloten de plantdag van 8 november aanstaande tot nader order uit te stellen. Zodra de lucht weer geklaard is, en de overheid weer toestemming geeft voor buitenactiviteiten zullen we een nieuwe datum prikken. Daarbij zullen we er ook rekening mee moeten houden dat er bij kans op vorst niet geplant kan worden. Als organisatie hebben we een drietal weken nodig om alles voor te bereiden (bestelling bomen, tekstbordjes en dergelijke). Zodra er meer nieuws is, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen.



Belle en het Beest | Voorstelling op 7 & 8 november 2020

PUUR Theater Reuver brengt je een unieke voorstelling die je kunt bekijken op de zaterdag 7 november om 19.30 uur of op zondag 8 november om 14.30 uur. Voor meer informatie en tickets mail naar: info@puurtheaterreuver.nl

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: