PUIK VERHAAL

Ik zou heel veel missen als er geen bieb was

Lezersportret

Wie bent u en waar woont u? Ik ben Anneke Claessen en ik woon in Beesel.

Waarom bent u vandaag in de bieb en wat betekent de bieb voor u? Vandaag ben ik hier om boeken te ruilen. Soms kom ik ook om te lezen. Ik zou heel veel missen als er geen bieb was, want als je alles wat je leest moet kopen, dan is dat ook duur. Het is ook fijn dat je boeken kunt aanvragen en reserveren.

Welke soort boeken leest u graag? Hoe kiest u boeken ? Door wie laat u zich inspireren? Met wie deelt u uw verhalen over boeken? Ik lees vaak thrillers en romans. Op Facebook zijn er een paar sites waar ik op kijk. Als er een boek bij staat waarvan ik denk dat het iets voor me is, dan schrijf ik dat op en dan laat ik het reserveren. Soms vertelt iemand aan mij welk boek mooi of leuk is om te lezen. Ik heb niet echt iemand met wie ik de verhalen over boeken deel. Mijn man leest niet. Ik werk als vrijwilliger op de zorgboerderij. Daar is wel iemand die leest. Daar praat ik soms mee over boeken.

Heeft u het boek van Heel Nederland leest al eens gelezen? Wat vond u ervan of wat wil u er over zeggen? Nee, ik heb het boek niet gelezen.

Zo niet? Wat verwacht u van het boek? Dat weet ik niet. Het gaat over een moeder en haar kinderen.

Als u volgend jaar mag mee beslissen welk boek er gekozen gaat worden, wel boek zou dat dan zijn en waarom? Het laaste boek dat ik heb gelezen, was heel mooi: Agneta's erfenis van Corina Boman. Van die schrijfster heb ik nu weer een boek. Ik heb het meegenomen op aanraden van een vrijwilligster van de bieb.

Tekst- en fotobron: Stichting Goed Verhaal

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: