PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

REUVERSE OLIEBOLLENBAKKER STAAT WEER OP DE MARKT

Zoals u van ons gewend bent, staan wij ieder jaar van 11 november tot en met 31 december met onze oliebollenkraam op de markt in Reuver.

Extra lang open Normaal starten we gezellig bij het Sint Maarten vuur nabij de manege. Helaas gaat dat dit jaar niet door. Daarom staan we 11 november vanaf 11.00 uur op het Raadhuisplein en zijn extra lang open tot 20.00 uur ’s avonds.

Speciale actie op 11 nov De 11 e van de 11 e hebben we namelijk een speciale aanbieding voor u, die alleen deze dag geldig is! 7 oliebollen of krentenbollen voor € 5,00 15 oliebollen of krentenbollen voor € 10,00 Deze dag verkopen wij alleen oliebollen, krentenbollen, appelbeignets en wafels.

Heel veel lekkers Volg onze Facebook pagina want daar treft u regelmatig onze aanbiedingen en winacties aan. Wij bakken iedere dag verse oliebollen, krentenbollen, appelflappen, appelbeignets, puddingbollen, kersenbollen, rum-rozijnenbollen en nutellabollen. Verder hebben wij nog heerlijke wafels en soezen. Daarnaast hebben we nu ook churros. Beste ingrediënten Wij werken met de beste ingrediënten, en onze producten worden met zorg bereid. Dit is ons assortiment vanaf 12 november en zijn we van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.30 tot 18.00 uur.  Wij hopen dat iedereen gezond blijft en zien jullie graag vanaf 11 november weer aan onze oliebollenkraam op het Raadhuisplein in Reuver. Natuurlijk met inachtneming van de 1,5 meter maatregel.  Tot ziens aan onze kraam,  Richard en Jolanda Keijzer-vd Salm

NEDERLAND LEEST: EN WIJ LEZEN MEE!

“Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar.” lezen we op de website van Nederland Leest. Daarom staat de maand november in het teken van één boek. Eén boek dat heel Nederland cadeau krijgt van de bibliotheek en kan gaan lezen. Dit jaar is dat het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer uit 2001, een boek waarin een familiegeschiedenis wordt verteld door twaalf broers en zussen, die voor hun moeder zorgen na een hersenbloeding.

Het lezen van een boek laat je kennismaken met de verhalen van anderen, met andere, misschien wel volledig fictieve werelden. Zo’n verhaal kan je grijpen, je ontroeren, je vermaken, of je misschien zelfs iets leren over de wereld of over jezelf. Zeker in deze tijd, is het belangrijk dat we houvast hebben, dat we een perspectief hebben. En verhalen kunnen die houvast en dat perspectief bieden.

Daarom nodigen wij, Stichting Goed Verhaal, iedereen uit om, zeker in deze maand, een boek te lezen. Laat je inspireren door de mooie verhalen! En zoals gezegd: leden van de bibliotheek kunnen het boek Het zwijgen van Maria Zachea vanaf deze week gratis afhalen. We hopen natuurlijk dat iedereen van het verhaal geniet. Én wij zijn op zoek naar júllie verhalen! Wij willen de maand van Nederland Leest namelijk graag gebruiken om met elkaar het gesprek aan te gaan over boeken en verhalen. Daarom plaatsen we deze maand elke week een lezersportret in Puik, waarin inwoners van Beesel, Reuver en Offenbeek vertellen over en inspireren met hun leeservaringen. Heb jij ons ook een goed verhaal te vertellen? Of ben jij benieuwd naar welke verhalen wij zoal te vertellen hebben? Kom dan in contact met ons via onze Facebook- of Instagrampagina of stuur een e-mail: stichtinggoedverhaal@gmail.com.


REPARATIEMORGENS REPAIR CAFÉ REUVER

Vanaf maart 2020 is het, mede op advies van het RIVM over het Corona-virus, onmogelijk om de reparatiemorgens, die het Repair Café Reuver in de bibliotheek Reuver houdt, door te laten gaan. Even leek het erop dat we in september weer zouden kunnen beginnen.

Inmiddels is de "corona" situatie opnieuw ernstig. Dit betekent dat we jammer genoeg nog steeds niet repareren. Hoe lang dit duurt is onmogelijk te voorspellen. We zullen dus af moeten wachten. Hopelijk wordt er binnenkort een vaccin goedgekeurd, waarna het normale leven weer langzaam kan worden opgepakt.We houden u op de hoogte. Vrijwilligersteam van het Repair Café Reuver.


Foto- en tekstbron: Repair Caf'e Reuver / Stichting Goed Verhaal

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: