Met de overwaarde hebben we

een reserve voor 'later'

Een hypotheek oversluiten of afsluiten op latere leeftijd? Er is meer mogelijk dan je misschien denkt. Paula Leurs en haar man Ruud bijvoorbeeld sloten op hun 60e hun hypotheek over. Paula: 'We wilden weten of we iets konden met de overwaarde op ons huis. En dat kon!'

RUIMERE REGELS VOOR SENIOREN

Dankzij onze ruimere hypotheekregels is er meer mogelijk voor senioren. We kijken naar je totale situatie. Zo mogen we nu bijvoorbeeld uitgaan van je maandlasten. Die moet je wel voor langere tijd kunnen betalen. Kun je aantonen dat je die al een tijdje betaalt? Dan kun je misschien wel dat huis kopen dat eerder onbereikbaar was. Je hypotheek oversluiten voor het einde van de rentevaste periode, omdat je wilt profiteren van de lage hypotheekrente. Of je overwaarde gebruiken om je huis toekomstbestendig te maken, te verduurzamen of je kind te helpen een huis te kopen.

RESERVE VOOR LATER

Paula en Ruud wilden iets doen met de overwaarde op hun huis. Paula was daar eerst geen voorstander van. Paula: 'Ik hou niet van schulden. En ik wil dat mijn kinderen goed achterblijven. Maar goed, we zijn toch eens gaan praten. De adviseur legde in begrijpelijk Nederlands uit wat de mogelijkheden en risico's waren. En na het gesprek was ik overtuigd. Met de overwaarde op ons huis hebben we straks meer armslag. Niet voor

Locaties

Tegelen, In de Beeten 15 Panningen, Raadhuisplein 38

reisjes, maar bijvoorbeeld voor een traplift. Nu kunnen we dat nog goed regelen. En dat geeft een gerust gevoel.'

MISSCHIEN IETS VOOR JOU?

• Je hebt nu een hypotheek.

• Je bent al met pensioen of je krijgt over

maximaal 10 jaar AOW.

• Je wilt je rente voor langere tijd vastzetten.

EEN HYPOTHEEK DIE BIJ JE PAST

Als je een hypotheek bij ons afsluit, kijken we altijd goed naar je persoonlijke situatie en wensen. En zoeken we een hypotheek die bij je past. En die je kunt betalen, nu maar ook in de toekomst. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Roy Verstappen , onze Financieel Adviseur, staat voor je klaar. Mail naar roy.verstappen@sns.nl of bel 030 - 633 30 00 voor een gratis oriëntatiegesprek.