PUIK AGENDA

AGENDA

- Deze week -

Weeknummer 16


Jouw activiteit in de agenda?

Elke week vind je in Puik een overzicht van activiteiten en evenementen die de komende tijd plaatsvinden. Jouw activiteit ook in de agenda? Stuur een e-mail naar redactie@puiklokaal.nl met daarin een korte omschrijving, de datum, tijden, de locatie, eventueel een link naar een website met meer informatie en een foto. Je kunt ook het formulier op onze website invullen.


Elke woensdag | Spreekuurwerk | Stichting WAO-WIA Belangengroep Reuver-Beesel-Offenbeek e.o.

Helaas hebben we met onmiddellijke ingang ons spreekuur gesloten. Het is in onze ogen voor clienten en spreekuurhouders niet verantwoord met deze Coronadreiging op ons spreekuuradres in Bösdael mensen te ontvangen. We helpen o.a. met aanvragen van WW, WIA en Wajong. Bereiden voor op keuringen, leggen uit wat de rechten en plichten ziijn. Ook als je het er niet mee eens bent. Tot nader bericht zijn we dagelijks van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar onder nummer 06-29530550 voor alle vragen over uitkeringen.


Week 16 & 17 | Kerkdiensten

Klik op de button 'Kerkdiensten' hieronder voor een overzicht van alle kerkdiensten van Parochie H. Gertrudis Beesel en Parochie H. Lambertus Reuver.

Wenst u contact, bel dan met de pastorie (077) 474 12 65.


16 t/m 25 april 2021 | Gezamenlijke collecte gemeente Beesel

In de periode van 16 tot en met 25 april vindt weer de jaarlijkse collecte plaats voor de gezamenlijke goede doelen in de gemeente Beesel.


- Advertentie -

GOALCHA CLINIC


Heb jij ook zin in iets cools en sportiefs? H.V. Hercules '81 organiseert speciaal voor groep 3 t/m 5 van alle basisscholen in Gemeente Beesel een 2-delige clinic Goalcha Street Handball. Goalcha is een vorm van handbal waarbij de focus ligt op minder regels en meer plezier! Onder leiding van echte Goalcha professionals leer je de coolste handbal trucs en kun je zelf ervaren hoe leuk handbal is! Wil je meedoen? Geef je dan op via de volgende link: https://form.jotform.com/210882638408360 Hopelijk tot dan!

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: