PUIK COLOFON

COLOFON

Elke week verschijnt een nieuwe editie van Puik boordevol, interactieve artikelen en nieuwtjes van en voor Beeselse, Offenbeekse en Reuverse inwoners, verenigingen, scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Redactie

Ben je betrokken bij een burgerinitiatief, organiseer je een evenement, jubileert jouw vereniging, wil je iemand in het zonnetje zetten, heb je leuk sportief nieuws, is jouw bedrijf genomineerd voor een prijs...Kortom: heb jij een leuk idee voor een artikel in Puik? Laat het ons weten. Hoe? Stuur een e-mail met informatie of eventueel al een tekst, foto's en/of een video naar:


E. redactie@puiklokaal.nl

T. 085-902 27 30


Vergeet niet ook je contactgegevens te vermelden. We kunnen niet beloven dat we elk bericht plaatsen, maar we doen ons best om alles te plaatsen. Als we meer informatie willen, nemen we contact met je op. 

Puik verschijnt op woensdag. De deadline voor het aanleveren van redactiemateriaal is vrijdag  ervoor. 

Puik elke week in je mailbox?

Wil je elke week een e-mail en/of WhatsApp bericht ontvangen zodra de nieuwste uitgave van Puik live staat? Vul dan het aanmeldformulier in. Uiteraard heeft Puik ook een privacyverklaring. Lees deze gerust even door voor je het aanmeldformulier invult.

Adverteren in Puik

Adverteren in Puik is super interessant. Niet alleen omdat je heel gericht de inwoners van Beesel, Offenbeek en Reuver bereikt, maar ook omdat de mogelijkheden enorm zijn. Denk aan video-advertenties of fotosliders. Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op:


E. verkoop@puiklokaal.nl

T. 085-902 27 30

Disclaimer

Puik stelt met de grootst mogelijk zorg en aandacht elk product samen. Alhoewel Puik tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbare bronnen aan te bieden, kan zij niet instaan voor de juistheid en de volledigheid van de in, op of via een product aangeboden informatie. Informatie die van essentieel belang is voor Gebruiker dient door Gebruiker altijd op juistheid te worden geverifieerd. Beslissingen van Gebruiker op basis van informatie van een product, zijn voor eigen rekening en risico. 


Puik is niet verantwoordelijk voor bijdragen van Gebruiker aan producten en/of diensten van Puik. Denk hierbij aan het verstrekken van teksten, afbeeldingen, foto’s, video’s en overige beeldmaterialen, geluidsmaterialen, ideeën en concepten. Puik is gerechtigd deze informatie van derden onmiddellijk uit een product te verwijderen. Het aanbieden van hyperlinks naar derden in een product of dienst van Puik betekent niet dat Puik de op of via deze hyperlinks aangeboden producten of diensten aanbeveelt. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor risico van de gebruiker.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: