PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Gemeente Beesel zet zich in tegen kanker

In gemeente Beesel wordt in 2020 de SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Een indrukwekkend evenement dat in het teken staat van hoop, eerbetuiging en steun voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad). Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei activiteiten plaats.

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop Beesel is een initiatief van KWF, dat hard op zoek is naar mensen die willen helpen bij de organisatie. KWF-Relatiemanager Evelien de Ruiter: “We willen er graag een groot succes van maken en Beesel op deze mooie manier echt op de kaart zetten, maar daar hebben we wel hulp bij nodig. De organisatie bestaat uit verschillende teams. We zitten momenteel in een oriënterende fase waarbij we meerdere kartrekkers zoeken. We zoeken bijvoorbeeld commissieleden voor de teamwerving, logistiek, communicatie, survivors ((ex-)kankerpatiënten), financiën, amusement, ceremonies en eventueel voor een KinderLoop. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!”


Mocht je geïnteresseerd zijn kun je contact opnemen met Evelien de Ruiter via 06 - 21 42 61 90 of via de mail.


- advertentie -

www.snsbank.nl


De langste eettafel gaat bijna van start

29 september komt al snel dichterbij en dat betekent dat het kernoverleg Reuver samen met een flinke groep vrijwilligers bezig is met de voorbereidingen voor de Langste Eettafel 2019.

High Tea

Dit jaar zal de het evenement de vorm hebben van een High Tea en zal het eten dus in gangen worden geserveerd. Tijdens het eten kun je genieten en luisteren naar de muziek van het duo Thei en Joop. Uiteraard mag er ook gedanst worden (zo kun je tijdens het dansen direct weer de calorieën verbranden).

Opgeven

Het belooft weer een gezellige middag te worden. Je kunt je nog tot en met 16 september opgeven door het aanmeldiformulier in te vullen en met een kleine bijdrage te deponeren in de daarvoor bestemde container. De containers staan bij Albert Heijn, de Plus, Jan Linders en in de wachtruimte van de apotheek.

Fotobron: Organisatie SamenLoop voor Hoop

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: