PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Eerste medailles voor turnsters Hercules Reuver zijn binnen

In het weekend van 8 en 9 december stonden de eerste plaatsingswedstrijden turnen op het programma. Deze wedstrijden voor de jeugd N3 en 2e divisie werden gehouden in Valkenswaard.

Knap werk

Op zaterdag turnde Isabel, jeugd N3, een mooie stabiele wedstrijd en werd knap 2e! Lieke, jeugd 2e divisie, werd op balk zwaar gestraft doordat haar sprongserie niet telde. Ondanks dat werd ze mooi 6e. Lonne, Roos en Lizzie turnden bij de senioren 2e divisie. Alle drie de dames turnden stabiel en werden 5e, 8e en 15e.

Verdiend eerste

Op zondag turnden de junioren 2e divisie hun eerste plaatsingswedstrijd. Joy turnde een super goede wedstrijd. Ze kreeg 3 keer een 12 van de jury en werd hierdoor verdiend 1e! Ook jackie turnde drie goede toestellen, ze werd knap 7e. Het was niet helemaal Lotte's dag, maar ze had wel een hele mooie vloeroefening. Ze eindigde op de 18e plaats.


In januari turnen al deze meiden hun tweede plaatsingswedstrijd. Daarna wordt via ranking bekend gemaakt wie er doorstroomd naar het Lk, Nk en de toestelfinales.


- Advertentie -

www.snsbank.nl


Revoc/vcb MC1 kampioen!

Meisjes C1 wist afgelopen zaterdag met 3-1 te winnen van Civitas en dat betekent dat de dames ongeslagen kampioen zijn geworden, een Puike prestatie! Gefeliciteerd meiden.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: