PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

1 x 11 jaar Zuuver Zat

Beste Reuverse, Beeselse, Swalmense, Belfeldse en al die mensen die ons vanuit andere uithoeken volgen, Dit jaar bestaan wij 1x11 jaar. Het jaar begon fantastisch, toen op 8 februari onze eigen drummer Sjoerd Palmen uitgeroepen werd als Prins van de Windjbuujels. Met ook nog beiden adjudanten Joppe en Tom uit onze groep. Ons jubileumjaar kon niet meer stuk! Maar toen kwam dat vervelende virus... Ondanks dat we links en rechts nogal wat optredens moesten afblazen, die we zeker weten alsnog vroeg of laat gaan inhalen, laten wij ons zeker nog af toe zien en horen. Vanaf 1 juli mag er weer in het openbaar muziek worden gemaakt. Traditiegetrouw willen wij dan ook het seizoen afsluiten met een laatste openbare repetitie op woensdag 29 juli vanaf 20:30 uur, bij café Ronckenstein op het terras.

Veel liefhebbers en aanhang hebben we al geruime tijd niet meer gezien. We zouden het dan ook leuk vinden om samen met jullie weer een glas bier of 'n spa-tje te drinken, onder het genot van onze eigen muzikale klanken. Dit alles natuurlijk op gepaste afstand, maar dat maakt het niet minder gezellig! Wie weet, tot woensdag! Blaoskepèl Zuuver Zat

De BieBie-bakfiets komt naar je toe!

De bibliotheek heeft weer iets leuks voor iedereen die van verhalen houdt! Met de BieBie-bakfiets vól met leuke, spannende en grappige boeken, met zachte kussens voor tere billen en een echte tipi-voorlees-tent fietsen we naar verschillende plekken in de gemeenten Beesel en Peel en Maas. Daar zetten we de tipi-voorlees-tent op, leggen we de kussens voor je neer, pakken we de boeken uit de bakfiets en kan het voorlezen beginnen! Voor kleine en grotere mensen met oren naar mooie verhalen: voor jou dus!

Waar en wanneer? Zaterdag 1 augustus van 10.00 tot 11.30 uur aan de Beeselse kant van het veer en dinsdag 4 augustus van 15.30 tot 17.00 uur in kasteel Keverberg in Kessel tijdens de ridder- en draken weken. Wanneer de andere dagen, tijden en locaties bekend zijn, lees je dat op onze Facebookpagina (Maas en Peel voorleesgemeenten 2020) Als het regent, blijven de boeken, de kussens, de BieBie-bakfiets en de tip-voorlees-tent thuis. Zo wordt er niemand nat en vermijden we dat we te dicht op elkaar zitten.

Voorleesgemeenten 2020 De bibliotheek Maas en Peel is door de centrale bibliotheken uitgeroepen als ‘voorleesgemeenten 2020’! Dat betekent dat we een heel jaar extra aandacht besteden aan voorlezen. BieBie, de leesgrage olifant helpt ons daarbij. We komen met spannende boeken naar je toe!

Foto- en tekstbron: Blaoskepel Zuuver Zat/ Bibliotheek Maas en Peel

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: