PUIK VERHAAL

Marina Claessen

maakt kans op LVK finale!

Marina stond met haar ballad “Vastelaovend Bedank” in de 3e halve finale van het LVK.De sjaals, bordjes, flyers maar óók héél veel “fans” stonden klaar om heel Limburg te laten zien en horen dat Reuver hartstikke trots op haar jonge deelneemster is. 21 jaar én dan al halve finalist van het LVK, een droom die uitkomt ! In een bomvolle muziekgieterij met een 750 koppig publiek steeg niet alleen de temperatuur maar ook de spanning ! Marina was als éérste aan de beurt en vanaf de 1e noot was het duidelijk: “Det klink good”,,,,, het publiek genoot van haar prachtige liedje.

“Vastelaovend is ein geveul en dao huuërt aaf en toe ouch ein moment van bezinning bie wao veur truuk dinke aan de daag die veur gehad hóbbe. ‘T geveul waert perfek euvergegaeve aan ’t loesterend oër. Meziek is belangriek, neet allein veur de sfeer maar ouch om te beseffe wie sjoeën vastelaovend is.” (Sjoerd van Leipsig)

Leuke spontane reacties, complimenten en foto’s, het was een prachtige avond in Maastricht en voldaan reden we na afloop huiswaarts.


- Advertentie -

www.easy-wheels.nl


Vrijdag 25 januari: Uitzending 3e halve finale op televisie en radio via L1.

De uitzending is van 18:00 tot 20:00 uur en Marina is als éérste aan de beurt.

De herhaling is op 26 januari van 13:00 tot 15:00 uur.

Het smaakt naar meer!

De halve finale halen is al geweldig maar wat zou het fijn zijn als het feest nog even doorgaat. Marina is van kleins af aan al een échte LVK fan en een plek in de finale kan alleen behaald worden als het volk haar een handje helpt.

Stem Marina de finale in

Dat kan op 25 januari van 20:00 tot 20:30 uur óf op 26 januari van 15:00 tot 15:30 uur!!

Let op ! Er kan per telefoonnummer maar één keer gestemd worden. SMS; LVK(spatie)41 naar 4422


Kom op 2 februari tussen 12:00 en 16:00 uur naar café Ronckenstein! Alle “Vastelaoves-fans” zijn van harte welkom. De twintig finalisten worden in een live radio uitzending op L1 bekend gemaakt.

Foto/tekstbron: Marina Claessen

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: