PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Flessen inzamelingsactie PUUR theater

De leden van PUUR Theater Reuver komen op dinsdag 17 maart a.s. uw legeflessen bij u ophalen!

Houdt uw lege flessen gerust nú al apart en geef deze op 17 maart tussen 18.00 en 20.00 uur aan onze leden mee. Wij nemen alle plastic flessen van allebekende supermarkten mee als ook bierflesjes en kratten. U kunt onze ledenherkennen aan de button van PUUR Theater. De opbrengst van de actie zal worden ingezet voor onze nieuwe voorstelling Belle en het Beest die op 17, 18 en 19 april te zien is in De Greswarenfabriek,Keulseweg 36 in Reuver.Wij kunnen uw steun daarbij hard gebruiken!

Bent u niet thuis en wilt u wel steunen?

Of heeft u onze leden gemist? Mail dan uw adres naar info@puurtheaterreuver.nl, we halen de flessen graag op een ander tijdstip bij u op. Datum: Dinsdag 17 maart 2020 Tijd: 18.00 tot 20.00 uur

Repair Café Reuver zaterdag 14 maart 2020

Is je koffiezetapparaat kapot? Heb je een gaatje in je trui? Doet je platenspeler het niet meer? Repair Café Reuver: Weggooien? Mooi niet!

Reparatie

Bij het Repair Café Reuver zijn handige vrijwilligers die je helpen bij de reparatie. Zo maken je spullen kans op een tweede leven. Goed voor het milieu! Tijdens de openingstijden van Bibliotheek Reuver, van 10.00 uur tot 13.00 uur op Pastoor Vranckenlaan 18, ben je van harte welkom en kun je als de vrijwilligers aan het repareren zijn genieten van een kopje koffie of thee. Bent je goed geholpen? Steun het Repair Café Reuver met een vrijwillige bijdrage!

Let op:

Vanwege de grote belangstelling kun je de te repareren artikelen inschrijven tot 12.30 uur. Artikelen die na 12.30 uur ingeschreven kunnen mogelijk niet meer dezelfde dag gerepareerd worden. Repair Café Reuver is er elke tweede zaterdag van de maand!


- Advertentie -


Fancy Fair & Blockhaus Bierfest 2020

Fancy Fair

Op zaterdag 18 april, zal vanaf 16:00 uur weer de jaarlijkse Fancy Fair in onze Blokhut georganiseerd worden. Tijdens deze altijd gezellige middag zal ook dit jaar weer flink aan ’t raad gedraaid worden voor fantastische prijzen. Ook de kinderen kunnen tijdens deze middag weer leuke prijzen winnen met verschillende spellen in onze Blokhut. Zoals gewoonlijk zal deze dag weer goed gezorgd worden voor de innerlijke mens met een lekker drankje of een hapje uit onze eethoek. Aansluitend aan deze middag, zal de uitslag van de loterij bekend gemaakt worden. Hiervoor komen wij in de week voorafgaand aan de Fancy Fair langs met loten.

Blockhaus Bierfest

Na de succesvolle voorgaande jaren, zal op zaterdag 18 april vanaf 21:00 uur de 4e editie van het Blockhaus Bierfest plaatsvinden. Deze gezellige feestavond, in Duitse sferen, zal ook dit jaar weer plaatsvinden aansluitend aan de jaarlijkse Fancy Fair. Als vervolg op het succes vorig jaar, hebben wij ook dit jaar weer KAGE weten vast te leggen. Hij zal tijdens deze avond met veel interactie zorgen voor toepasselijke muziek, om er wederom een geslaagd feest van te maken. Tijdens deze avond zullen tevens weer verschillende spellen te spelen zijn, zoals het “Naegele”, “Beerpul sjuuve” & “Winjdbuks-Sjeete”, daarnaast kan er gedraaid worden aan “ ’t Raad” voor leuke prijzen. Uiteraard zullen de bierpullen rijkelijk gevuld worden voor een goede prijs en is ook de eethoek dit jaar weer present. Kortom, alle ingrediënten voor een fantastisch feest zullen aanwezig zijn. Hopelijk zien wij jullie allemaal op zaterdag 18 april, om samen te proosten op een gezellige avond.

Foto- en tekstbron: PUUR Theater / Bibliotheek Reuver / Jong Nederland Beesel

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: