PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Coop neemt afscheid van Beesel

CoopCompact Beesel was afgelopen zaterdag voor het laatst geopend. Ondanks diverse inspanningen van zowel Coop als Stichting WoonGoed 2-Duizend om de supermarkt te behouden voor het dorp, heeft de winkel aan de Drakeboch helaas om bedrijfseconomische redenen de deuren moeten sluiten.

Ondernemers Marc en Caroline Lücker willen u als klant hartelijk danken voor uw vertrouwen en steun in de afgelopen periode. Graag zien wij u terug in de Coop-winkels in het nabijgelegen Haelen (Hans Berghuisstraat 1) of Steyl (Pater Petersstraat 1). Vanzelfsprekend kunt u ook online uw boodschappen bestellen via www.coop.nl of via de handige Coop Supermarkten app.

Najaarsconcert Reuvers mannenkoor

Uitnodiging Najaarsconcert: Hierbij nodigen we de gehele Reuverse gemeenschap uit voor ons op zaterdag 19 oktober a.s.

Aanvang 20.00 uur. www.reuversmannenkoor.nl

Drie verschillende koren

Dit concert staat in het teken van de mooiste koormuziek en er werken maar liefst 3 verschillende koren aan mee.


  • Het gemengd koor A Cappella uit Swalmen o.l.v. Pieter Bongaarts met aan de piano Sylvia Berghs;
  • Close harmony groep BRISKLY uit Roermond o.l.v. Sandra Halmans en uiteraard
  • het Reuvers Mannenkoor o.l.v. Hennie Ramaekers met aan de piano Sylvia Berghs.

Over koren

A Cappella bestaat uit plm. 60 leden. A Cappella heeft een uitgebreid modern repertoire met werken uit verschillende landen. Hun dirigent Pieter Bongaarts is thuis in de klassieke wereld en in de wereld van de popmuziek.


Sylvia Berghs studeerde aan het Maastrichts conservatorium. Ze is als piano-en orgeldocente al meerdere jaren verbonden aan de Muziekschool in Weert.


Close Harmony groep BRISKLY uit Roermond bestaat sinds 1989 en heeft de stemsoorten sopraan, mezzo sopraan, alt, tenor en bas. Hun dirigente is Sandra Halmans. Ze is regelmatig te zien en te horen als klassiek solist op diverse Prom concerten.


Het Reuvers Mannenkoor is een hedendaags koor met een veelzijdig repertoire. Het streeft naar muzikaliteit en koorklank, maar ook naar een modern optreden. Dirigent Hennie Ramaekers was o.a. pianodocent aan het Maastrichts Conservatorium en directeur van de Streekmuziekschool te Roermond.

Je bent welkom

Op 19 oktober a.s. om 20.00 uur in Zalencentrum “de Schakel” te Reuver ben je welkom on te komen kijken.

Om de toegang voor dit concert voor iedereen mogelijk te maken is de entree GRATIS.

Podiumbeesten gezocht, live op L1 TV

Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival – inzenden tot en met 28 oktober! Stiekem zingen voor de spiegel met een haarborstel in de hand, wie vindt dat nou niet leuk? Maar echt optreden voor een bomvolle zaal is toch andere koek en alleen weggelegd voor de échte podiumbeesten onder ons! Ook dit jaar barst het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival weer los en wordt er gezocht naar de beste en leukste kinder-carnavalshit van seizoen 2019-2020.

Inschrijven

Inzenden tot en met 28 oktober. Inschrijven kan tot en met 28 oktober 2019. Meld je aan via het aanmeldformulier op de website.

Professioneel opgenomen in de studio

Tijdens één van de twee halve finales mogen alle podiumbeesten de planken op. De halve finales zijn op zondag 17 november in Born en op zaterdag 24 november in Maasniel. Groepjes, klassen maar zeker ook solo-artiesten kunnen meedoen. De 11 beste liedjes gaan door naar de grote finale op 2 februari 2020 in Grubbenvorst. Alle finalisten worden professioneel opgenomen in de studio. De Finale zal door L1TV live worden uitgezonden!

Voor meer informatie of inzenden kun je terecht op de website: www.kvl-limburg.nl

Foto- en tekstbron: Wiel Levels / Laurens-Jan Pubben

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: