PUIK VERHAAL

DEH!

’t Is rot, maar ich mot… naar de LVK finale?

Zoals eerder in Puik te lezen was, zijn de heren van Deh! (Joep Simons, Ramon Deenen en Bas Geujen) dit Vastelaovesjaar tweede geworden op de Reuverse liedjesavond met de sjlaeger "’t Is rot, maar ich mot…"

Dit liedje is, net als zo’n 200 andere liedjes uit heel Limburg, ingezonden om mee te doen met het LVK, het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Inmiddels heeft Deh! met dit lied de halve finale (de laatste 60) bereikt.


- Advertentie -


11 januari

Op 11 januari togen de heren, vergezeld door een bus enthousiaste supporters, naar de Muziekgieterij in Maastricht, waar de halve finale op werd genomen. In een bomvolle en sfeervolle zaal mochten ze hun liedje ten gehore brengen. Aanstaande vrijdag (tussen 18 en 20 uur) en zaterdag (tussen 13 en 15 uur), wordt deze halve finale uitgezonden op L1 TV.

LVK finale

Een halve finale bereiken is natuurlijk een puike prestatie, maar het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als De Ruiver weer eens vertegenwoordigd zou zijn in de grote LVK finale. Om dat te bereiken heeft Deh! jouw hulp hard nodig! Het ‘volk van Limburg’ bepaalt welke 20 liedjes doordringen tot de grote finale. Het volk van Limburg, dat ben jij dus ook!

Hoe kun je helpen?

Een half uur na de uitzendingen van vrijdagavond en zaterdagmiddag kan er door iedereen gestemd worden op zijn of haar favoriete liedje (en dat is voor elke Puik-lezer natuurlijk "’t is rot, maar ich mot…"), door het sturen van een Sms-bericht. Sms dus op vrijdagavond 24 januari tussen 20.00 uur en 20.30 uur, of op zaterdag 25 januari tussen 15.00 uur en 15.30 uur, het bericht: LVK 55 (dus hoofdletters LVK spatie 55), naar nummer 4422.


Als elke Puik-lezer ‘LVK 55’ sms’t, zou dat een flinke duw in de rug richting finale betekenen. Als elke Puik-lezer én zijn gezin, familie, schoonfamilie, buren, vrienden, bekenden, toevallige voorbijgangers en collega’s, hun stem uitbrengen op LVK 55, dan zou dat helemáál een enorme sprong richting finale betekenen. En wie weet, misschien kan de Ruiver op 7 februari dan weer eens zeggen: ’t Is rot, maar ich mot… nao de finale!


- Advertentie -

www.brauergroen.nl


Foto/tekstbron: LVK/ Bas Geujen

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: