PUIK VERHAAL

Markt Reuver opnieuw in het teken van Beachparty Outdoor / Hollandse Glorie XXL en duurzaamheid

Tijdens het weekend van 19 en 20 juli staat de Markt in Reuver opnieuw in het teken van Beachparty Outdoor en Hollandse Glorie XXL. Beide evenementen zorgen niet alleen voor zomerse sferen en een Hollandse feestavond, maar brengen ook diverse artiesten en grote namen naar Reuver toe. Headliners dit jaar op Beachparty Outdoor zijn o.a. DJ The Prophet & Technoboy, Johnny 500 en Loudgarden. Op Hollandse Glorie XXL zullen artiesten zoals Frans Duijts, Wesley Klein, Frank van Etten en John West optreden.

Beachparty Outdoor

Het jaarlijks terugkerende Beachparty Outdoor is niet meer weg te denken op de markt in Reuver en haalt het strand en de zomerse sferen naar het ‘Land van Puik’. Bekende DJ’s zoals DJ The Prophet & Technoboy (Decibel Outdoor, Hard Island, Mysteryland) bekend van nummers zoals ‘Wake Me Up’ en ‘Rage’ treden op. Daarnaast zullen Johnny 500 (WiSH Outdoor Festival, TIKTAK) en Loudgarden (Flying Dutch) de lekkerste beats draaien. Kortom, hét strandfeest dat iedereen in zijn agenda gezet moet hebben!

Hollandse Glorie XXL

Voor de Hollandse Hits-liefhebbers staat zaterdag 20 juli geheel in het teken van de beste Nederlandstalige artiesten. Hollandse Glorie XXL wist vorig jaar met een eerste editie heel Reuver op zijn kop te zetten. Dit jaar komen artiesten zoals Frans Duijts, Wesley Klein, Frank van Etten, John West en René Friso, allen bekende namen in de Nederlandse showbizz.

Kaarten nog (beperkt) beschikbaar

Met alweer een ijzersterke line-up wordt het weer een ongekend feestweekend op de markt in Reuver. De EarlyBird-tickets zijn uiteraard uitverkocht, maar de Regular tickets en de Combi tickets zijn nog (beperkt) beschikbaar, www.events-4-you.nl.

Events4You op duurzame tour

Niet alleen op het gebied van evenementen ontwikkelt Events4You zich door maar ook op het gebied van duurzaamheid. Met de opkomende evenementen Beachparty Outdoor en Hollandse Glorie XXL start Events4You met het, achter de schermen, duurzaam scheiden van afval. Op deze manier levert Events4You een positieve bijdrage aan de gemeente Beesel. Events4You blijft op zoek gaan naar mogelijkheden om de evenementen steeds duurzamer te maken.

Fotobron: Joeri Greve en Frank Stevens

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: